Pressupostos sense compromís -Tel. 646 207 662 - Truca ara.

RITA PUIGDOLLERS ROVELLAT

ADMINISTRADORA DE FINQUES I ADVOCADA

Vaig llicenciar-me en Dret per la Universitat de Barcelona al 1982 i ràpidament vaig començar a exercir d'advocada. Durant tretze anys vaig acumular una experiència extraordinària en l'àmbit del dret civil, que ara està resultant molt útil als meus clients.

L'any 1995, i sense deixar del tot l'activitat relacionada amb el dret, vaig començar a treballar en l'administració de finques. De fet, ràpidament vaig adonar-me que les dues professions tenien una gran quantitat de punts de contacte. Uns punts que eren molt valorats pels clients. Conèixer què diu la llei en cada cas sense haver de recórrer a un professional extern és un gran valor afegit.

Després d'acumular tota aquesta experiència he decidit oferir els meus coneixements a aquelles persones que tenen una propietat immobiliària a la ciutat de Barcelona i, en especial, al barri de Les  Corts en el que em sento especialment vinculada i implicada.

Si  vols obtenir el màxim rendiment de la teva finca o propietat et convido a què ens coneguem personalment. Escriu-me a ritapuigdollers@icab.cat i analitzarem en què et podem ajudar.

20161211_rita_puigdollers_web_004bio4